Synsrapporten.dk er nyttig ved brugtbils-handel

Siden 2005 er alle synsrapporter blevet indberettet digitalt via Trafikstyrelsen, og kan ses direkte her på Synsrapporten.dk. Det kan være til stor gavn i forbindelse med et brugtbilkøb. Synsrapporten viser både synsdato, synssted og kilometerstand ved det pågælende bilsyn, samt evt. fejl.

Se om bilen blev godkendt

Typisk er synsrapporten online allerede dagen efter, at køretøjet blev synet. Dette kan bekræfte om køretøjet er nysynet - så husk at tjekke synsrapporten.dk

Skats data om din bil

Brug også vores direkte-link til Skats data om din bil (øverst på siden). Her kan du bl.a. se hvilke tekniske data Skat har registreret om din bil, samt se om din ejerafgift er betalt og at din bil er tilmeldt den rigtige forsikring. Og meget andet.

Tjek pant i din bil

Brug også vores direkte-link til Danmarks Domstole (Bilbogen) og se om der er tinglyst pant i din bil. Vigtigt i en handelssituation. Husk derfor at tjekke for restgæld inden du køber bil, MC eller campingsvogn af private. Hvis der er restgæld i køretøjet, og der samtidig er registreret pant hos Bilbogen, skal man som køber sikre sig at restgælden indfries og panten bliver slettet.

Et opslag i Bilbogen giver dig mulighed for at tjekke for pant i bilen eller motorcyklen helt gratis.
Bilbogen er et landsdækkende centralt register under Danmarks Domstole, hvor kreditorer kan registrere deres rettigheder (ejendomsforbehold, pant, udlæg og ejers død eller konkurs) over motorkøretøjer (biler, motorcykler, m.v.). Søgning i Bilbogen er naturligvis helt gratis, og startes ved at indtaste køretøjets registreringsnummer eller stelnummer.

 Tjek pant i bilbogen
 
Bestået syn til Aftalt pris

Har din mekaniker meldt
ud at syn af din bil bliver
alt for dyrt - så prøv os!

Synsregler vedr. forruder


 


     Se alle synsrapporter for din bil for perioden 2005-2023     Se SKATs info om din bil: CBIL.DK  


Send mig til Alt Om Bilen... klik her

 

 

SynsRapporten.dk - en service i samarbejde med Trafikstyrelsen   OBS: hvis siden fejler, skyldes det midlertidig fejl hos TrafikstyrelsenPeakCounter

.