SequelSite Pakke 3
 

NYSYNET.DK - en stærk forbindelse

 


 

FAQ / Nyttige Informationer            

 
HVORDAN KØBE
STRAKS ?
Efter opfordring fra kunder, indførte vi for nogle år siden mulighed for at sætte sig på en bil ved forudbetaling kontant eller til vor bankkonto, for derved at være først i tid. Dette kan fsv angår biler under 15.000 gøres ved at indsætte 990 kr direkte på Konto 7256-5030003 (Jyske Bank). Eller endnu lettere: Send beløbet med Mobilepay eller Swipp på mobil-nummer 50300030 og send os en sms eller ring herefter.

Du kan også overføre beløbet via netbank til 7256-5030003 og bede din bank emaile os på info@nysynet.dk som dokumentation.

Uanset metode, så har du ved denne forudbetaling "sat dig på bilen" med praktisk talt øjeblikkelig virkning.

Bilerne sælges altid efter princippet
først til mølle, eller ved forudbetaling som før nævnt, ellers kan vi ganske enkelt ikke styre det. Ved afhentning af bilen betaler du naturligvis det forudbetalte beløb mindre. Bilen tilbageholdes herefter til dig for en aftalt periode. Forudbetalingen er bindende for begge parter og tilbagebetales derfor ikke, hvis du, mod forventning, ønsker at springe fra handlen. Tilgengæld kan du regne med, at vi ikke sælger bilen til anden side, selvom der dukker en anden køber op med alle pengene i hånden. På NYSYNET.DK, kan du, efter du har reserveret, se at bilen er reserveret! Der kan normalt ikke indgåes aftale om køb af bil uden, at der forudbetales dette beløb eller tilsvarende pant. Det kan måske virke firkantet, men det er ikke til at styre på anden måde for mig. Vi kan dog normalt lave en aftale om at pengene flyttes over på en anden af vore andre biler, somfremt du måtte ombestemme dig.

Ringer du umiddelbart inden du kører hjemmefra, holder vi dog bilen til dig (uden nogen forudbetaling) til du er nået frem - mere urimelige er vi heller ikke :-)

Køb/salg i henhold til gældende købelov
2 års reklamationsret. Mulighed for engroskøb. 100% 2 år garanti kan aftales - spørg. Se mere under firmaprofil

Leveringsomkostninger kun kr. 1480
(med mindre andet beløb er anført).
I vores lev.omk er medregnet det hele: Bl.a. synsgebyrer, nr-plader (1430 kr /omreg (530 kr) / forsikringsanmeldelse samt medgået kørsel og tid. Kontrol af olie- og vandstand.
Endvidere evt udlån af prøveplader til kunder langvejs fra i forbindelse med hjemtransport af din nyindkøbte bil.
PS: Vi tilmelder altid din bil rigtigt forsikringsmæssigt -
du behøver kun oplyse os navnet på selskabet. Du har endvidere altid 14 dages fortrydelsesret på valg af forsikringsselskab.

Info / Salg / Køb  Tlf/træffetider/kontaktinfo: [HER]
 
 

SKIFT AF TANDREM normalt KR 1500 + rem og remhjul

TILBUD: Professionel komplet interiør-rensning + bagagerumsbeklædning + motorrum til en pris,
du ikke engang drømmer om, kr 1.450 !   værs'go' og check markedet: normalpris kr 4.355..
se her

 

Biler med/uden syn købes - ring / mail
kontakt-info

Køb en NYSYNET bil af os til omg lev.
- ELLER kom med din bil lad os NYSYNE den til en FAST pris, du næppe siger nej til. Gratis pristilbud

   
 

'Eksport' til København eller på vejen dertil... kun 600 kr alt incl
Også levering andre steder i Danmark eller førerløs bil med færge efter aftale !

Køb også med 0 kr i udbetaling - Lån gennem SparBank Vest Direkte. Læs yderligere om lån: klik her   
Tryk F11-tasten... så udnytter du hele skærmen !

 

Frisk NYSYNET
Hvor vi skriver "frisk NYSYNET" ved lev, betyder det at bilen straks bliver NYSYNET og du får den samme dag (så kan den vidst ikke være mere nysynet :)  Bemærk vi får oftest bilen registreringssynet (uden plader), hvilket bevirker, at færdselsstyrelsen ændrer periodesynsdatoen til sidste synsdato, og dermed har du 2 år til næste syn!

Vi tilbyder også at klargøre og køre til syn med din nuværende bil -
hurtigt
, til en fast pris, som inkluderer alt. Uforpligtende tilbud uden beregning

TIP:
Hvis du kører til syn med din bil mindre end 6 mdr før den skal, tillægges synsperiodens 2 år denne periode.
Eksempel: Der er 5 mdr og 29 dage til din bil skal være fremstillet til syn. Du kører til syn nu og skal til syn næste gange om 2 år 5 mdr og 29 dage (+ den tid du evt trækker den - men det skal vi naturligvis ikke opfordre til :)
SPØRG OS OM SYN - vi kender det meste

Alle biler: Leveringsomk. kun kr 1800, Inklusiv nummerplader/ omreg./ forsikringsanmeldelse etc.
spørg på motor/gearkasse-garanti

 
 

OBS: Biler der ikke er helt nysynede kan leveres 'spritnysynet' for rimelig merpris - og for alle biler gælder at der, uden merpris,
kan gives prisgaranti på næste syn.
 Lav pris på service, f.eks. olieskift, tandremsskift, bremseskift, rudeskift. 
Få et brugt WunderbaumÒ eller en ny ratlås med i hatten. Reklamationsret i følge gældende købelov + 
vi tilbyder motorgaranti (vælg selv type)   -   NYSYNET TIL FAST PRIS


Flere Nyttige Informationer

 
 

NYSYNET.DK KENDETEGNES...
ved altid at være opdateret, dvs. alt hvad du ser på denne side er til salg. Derfor går du praktisk talt aldrig forgæves her. Vi indestår for at bilerne er gældfrie. Fremvisning/lev. på Sjælland (lev. Kbh betal blot 600 kr).

AT VÆRE "NYSYNET"
En "nysynet bil" er hos såvel private som forhandlere efterhånden et vidt begreb - eller man kan måske sige et brugt og misbrugt udtryk. Nogle siger "nysynet" blot bilen er blevet godkendt (synet) indenfor det seneste år, andre skriver "nysynet" eller "skal ikke synes" når der er blot få uger til næste syn. Man bør få oplyst den seneste synsdato, når man møder begrebet "nysynet", så man ved hvor nysynet den virkelig er. DR's "Rene Ord for Pengene" kalder en bil, der er synet indenfor det seneste år, for nysynet.
 
Vi har valgt at skrive nysynet efterfulgt af den faktiske synsdato - så er der ikke så meget begrebsforvirring. Langt de fleste af vore biler er dog synet indenfor få uger. Hvor vi skriver "frisk NYSYNET" ved lev, betyder det at bilen straks bliver NYSYNET og du får den samme dag (så kan den vidst ikke være mere nysynet :)  Bemærk vi almindeligvis får bilen registreringssynet (uden plader), hvilket bevirker, at periodesynsdatoen ændres når vi indregistrerer den, og dermed har du 2 år til næste syn! Nogle af vore biler har enddog op til 30 måneder til næste syn. Mere herom og hvordan andetsteds på siden.

PRUTTERI  sidste pris, min fætter...
Vi kører IKKE med vejledende priser, men derimod med lave realistiske salgspriser - også set i forhold til stand, syn, service og reklamationsret. Kør rundt og gør dine erfaringer.
Her hører prutteri til under dynen! Krejlere og folk syd for Kongeåen bedes tillægge ovenstående priser f.eks. 50%, så I alligevel kan få jeres pruttelyst styret :) Bilerne sælges til ovenstående priser eller højstbydende derover, med mindre den pågældende bil allerede er reserveret af kunde. Læs længere nede vedr. reservering af bil.
Der gives kun RABAT ved køb kontant på engros-betingelser

LAVE RESERVEDELS-PRISER
Lave reservedelspriser til de mest gængse biler - tjek f.eks.:
THansen  Høyer  Krogslund   
Som kunde hos os, hjælper dig endvidere med køb af kvalitetsreservedele hos
Mekonomen.dk med rabat !

Bilerne sælges altid efter princippet
først til mølle (købs-tilkendegivelse = forudbetaling af minimum kr. 1.500)

Få en bedre oplevelse.... tryk [F11]
Altid flere fotos på vej...når tiden er til det

LEJ & SPAR BILLEJE
Er du kommet vel gennem puberteten og står og mangler en (ekstra?) ok bil en dag eller flere - kontakt os her
Priseksempel: 1 døgn kr 200,- 

 
 

KØB MED O,- KR I UDBETALING
Vi samarbejder med DanAktiv. Intet krav om kaskoforsikring. Eventuelt angivne ydelser er pr måned og ved periode=60 mdr, med 0,- kr i udbetaling.
Klik for 
uforpligtende online-ansøgning  - og få svar fra Danaktiv indenfor 15 min. Skulle du mod forventning ikke få svar direkte fra Danaktiv, så kontakt os på tlf/sms 50300030 - da vi kan gå direkte på systemet og se status på din ansøgning.

Valget er naturligvis dit - vi er ikke mere i lommen på nogen, end at vi opfordrer dig til at se dig om, evt. tale med din egen bank. Se evt. liste med alternative
låneformidlere.


SE BILEN PÅ LIFT
Om ønsket kan du, før købet, efterse bilen på auto-lift, evt.  sammen med en sagkyndig. Du er naturligvis også velkommen til at lade din mekaniker eller FDM udføre en brugtvognstest på vognen. Motor- og gearkassegaranti - spørg. Servicearbejder - spørg. Vi er nok billigere end du tror.

RESTGÆLD ?
Vi giver dig restgældsgaranti - vi er koblet online på bilbogen i Retten i Hobro, hvor information om al tinglyst gæld er tilgængeligt. Du får dokumentationen udprintet på papir hos os.
Om ønsket indgås købsaftalen på blanket udformet af Forenede Danske Motorejere,
FDM.

BETALINGSMIDDEL
Private checks modtages normalt ikke uden forudgående aftale. Kontant (der er flere lokale banker i nærheden), bankcheck eller bankoverførsel sikrer os mod tab... Og som bekendt er der jo kun kunden til at betale for tab :)

PRIS-GARANTI
Prisgaranti, på brugte varer... jo go'da'mand økseskaft...
Nogle forhandlere af brugte biler reklamerer med prisgaranti - En prisgaranti der i praksis intet er værd. Gæt hvem der afgør, om de aktuelle biler er sammenlignelige... og tænk selv... kan to brugte varer overhovedet være sammenlignelige ?
Vi giver også gerne prisgaranti med et smil... hvis du vil ha' det

KLARGØRING TIL OG GARANTERET GODKENDELSE TIL SYN...  TIL KNIVSKARP PRIS
Billig klargøring til syn og garanteret bestået syn til fast pris tilbydes - vi tager os af hele processen, hvad enten bilen er købt hos os eller ej. Få tilbud uden beregning.

GenSynsPris MED GARANTI
Få en garanteret pris på næste syn, når du køber bil hos os - gerne skriftligt. På den måde kan du få en realistisk idé om, hvad det vil koste at køre i bilen i eksempelvis 4 år. Læs mere...

LEVERINGSTID, INDREG. & FORSIKRING
Alle biler er klar til omgående levering - med mindre andet er nævnt. Vi sørger hurtigt og problemfrit for alt det praktiske incl forsikring efter dit valg - almindeligvis vil du i løbet af ½ time kunne køre hjem i din nyindkøbte bil! Det eneste vi har brug for at vide, er hvilket forsikringsselskab du vil bruge.

KØBENHAVNERE...
og andet godtfolk øst for storebælt: Tog kører klokken hel og halv fra Kbh's hovedbanegård -  1 time og 54 min. efter er du i Middelfart - og hvem ved måske møder du Harry :-)
Du kan tage bussen til Røjle nær ved hvor vi bor, eller evt. blive afhentet af os direkte ved toget i Middelfart.  
Vi har en del kunder fra Sjælland og leverer også i Københavnsområdet (eller på vejen dertil), mod betaling af  mindre end de reelle transportudgifter (bro/benzin/tog).

KLIK PÅ BILERNE
...for at se fotoserie af den aktuelle bil ! Tryk tasten F11 for at udnytte hele skærmen. Der tages sædvanligt forbehold for indtastningfejl på siden. Husk at opdatere (Ctrl F5) for nyeste version af siderne!

BILLIGSTE FORSIKRING
Kunderne spørger os ofte om hvilken bilforsikring, der er den billigeste. Vi har ikke nogle præferencer (eller i lommen på nogen), men anbefaler dig at besøge forsikringsluppen.dk, hvor du på en overskuelig måde kan sammenligne nogle forskellige selskabers priser og ydelser.
Vær opmærksom på, at det som regel er uforholdsmæssigt dyrt, at have en bil forsikret i ét selskab og dine øvrige forsikringer i et andet.

SKAL DU SÆLGE DIN BIL ?
Husk vi sælger din bil for dig - billigere end du tror . Vi udfærdiger en fotoserie og præsenterer din bil på bl.a. NYSYNET.DK, bilbasen.dk og dba.dk. Vi kan således tilbyde køberen finansiering uden nogen risiko for dig. Så snart bilen er solgt får du besked og vi afregner kontant med dig.

VI KØBER ELLER SØRGER FOR MILJØSKROTNING AF DIN BIL
I forbindelse med køb af bil hos os, udbetaler vi som minimum skrotningspræmien for din gamle bil - blot med flere penge til dig. Du slipper ydermere for besværet ved at skulle bringe din bil tilbage til skrotning, men kan køre hjem i din nyindkøbte bil. Uha, de er så flinke hos NYSYNET.DK. Læs vores minimumspris til dig her :
Skrotningspræmie

LIDT AF HVERT...
· For alle biler gælder normalt 2 år til næste syn regnet fra periodesynsdato.
· Se din bil med forskellige fælge. Hvad med km-tallet ?
· Vægtafgift
· Byg selv billig Handsfree til 1 kr